Ο Horner ταξιδεύει στο Μπαχρέιν - Σύντομα η απόφαση της Red Bull για το μέλλον του


Ο Christian Horner βρίσκεται καθ' οδόν για το Μπαχρέιν για τον πρώτο αγώνα της Formula 1, καθώς η Red Bull ετοιμάζεται να ανακοινώσει την απόφαση για το μέλλον του στην ομάδα.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ - ΦΩΤΟ: Getty Images/Red Bull Content Pool
  • 28/2/2024

Ο Christian Horner συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας της Formula 1.

Η έρευνα στο πρόσωπό του μετά από καταγγελία εργαζόμενης της Red Bull Racing ολοκληρώθηκε, μετά από περίπου τρεις εβδομάδες διεργασιών.

Ο ίδιος έχει αρνηθεί κάθε κατηγορία εις βάρος του, αν και τόνισε ότι συνεργάστηκε με τον εξωτερικό δικηγόρο που ανέλαβε την έρευνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Car and Driver, το πόρισμα των 100 και πλέον σελίδων έφτασε χθες το πρωί στα χέρια της Red Bull στην Αυστρία, με τους μετόχους να συνεδριάζουν την Τρίτη και να λαμβάνουν απόφαση, που ακόμα δεν έχει επικοινωνηθεί.

Οι πρώτες ενδείξεις ήθελαν την εταιρεία να ανακοινώνει την απόφαση της σήμερα, Τετάρτη 28/2, αλλά δεν αποκλείεται η σχετική ανακοίνωση να έρθει και το πρωί της Πέμπτης, πριν την έναρξη του αγωνιστικού τριημέρου.

Σύμφωνα με το Motorsport.com, ο Horner βρίσκεται στον δρόμο για το Μπαχρέιν, καθώς αναμένει να μάθει τι ισχύει για το μέλλον του.

Η πλευρά των Ταϊλανδών, που κατέχει το 51% της Red Bull GmbH, φέρεται να στηρίζει απαρεγκλίτως τον Horner στην εν λόγω υπόθεση, άρα στο τραπέζι του Δ.Σ. έχει και τον πρώτο λόγο για την τελική ετυμηγορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Formula 1 2024 Preview: Περιμένοντας τη μεγάλη «ανατροπή»

F1 2024: Πώς μπορείτε να δείτε την πρεμιέρα της σεζόν στα Village Cinemas

F1 2024: 5 συν 1 προβλέψεις για τη νέα σεζόν